סבוריאה דיפרוסיליק תרחיץ

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

01/03/2021 | 21:51 | מאת: שיר

אני משתמשת בדיפרוסיליק תרחיץ בגלל סבוריאה אני לא משתמשת בתרחיץ כל יום ופעם כן ופעם לא פעם ביום או לפעמים פעמיים זה יכןל לעשות נזק והאם אני שמה כמה טיפות על הקרקפת ומורחת? אמרו לי פעמיים ביום

10/03/2021 | 08:18 | מאת: ד"ר אייל טלב

שיר שלום, תרחיץ דיפרוסליק לקרקפת עם סבוראה יכול לעזור במצבים של קשקשים מעובים דבוקים לקרקפת. יש להשתמש לתקופה מוגבלת ומספיק גם פעם ביום. לעיתים יכולה להיות החרה עם הפסקת הטיפול ועל כן לא מומלץ טיפול ממושך. מומלץ להשתמש בשמפו נגד קשקשים במקביל. ללא מרשם קיימים תכשירים יעילים של חברת DERCOS או סבוסל. רפואה שלמה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה