פס שחור מתחת לציפורן

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

24/02/2021 | 10:21 | מאת: טלי

שלום רב, לפני כ 3 חודשים אבחנתי בפס קטן שחור מתחת לציפורן, חשבתי אולי מדובר במכה אך הפס לא חולף.אני מאוד לחוצה קראתי באינטרנט ייתכן ומדובר במלנומה אודה לתשובה בהקדם ולמי לפנות. מצרפת תמונה שצילמתי היום תודה מראש

25/02/2021 | 10:13 | מאת: ד"ר אייל טלב

טלי שלום, לצערי אני לא רואה שצירפת תמונה. פס שחור מתחת לציפורניים אכן יכול להיות מלנומה. עם זאת ברוב המקרים מדובר בממצא שפיר שיכול להיות מספר דברים נוספים. יש צורך בבדיקת דרמוסקופ והערכת רופא עור במרפאה לקביעת האבחנה. רפואה שלמה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה