משחה רט אוויט וניאו מדרול

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

20/02/2021 | 00:05 | מאת: גל

שלום, לפני כחצי שנה רופאת עור נתנה לי את שתי המשחות רט אוויט (0.025)וניאו מדרול לטיפול באקנה קל וכתמים בעור, השתמשתי בהם בערך כחודשיים ערב אחד רט אוויט וערב לאחר מכן ניאו מדרול והספקתי את השימוש בהם, שאלתי היא אם יש להם תוקף מסויים וניתן לשוב ולהשתמש באותם המוצרים שנשארו לי בבית ללא שימוש או לרכוש חדשים?

21/02/2021 | 12:22 | מאת: ד"ר אייל טלב

גל שלום, על כל תכשיר רפואי יש תאריך תפוגה. יש לודא תאריך זה וחידוש מרשם אצל רופא עור/ משפחה בקופת חולים. רפואה שלמה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה