פיגמנטציה הורמונלית

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

18/02/2021 | 10:56 | מאת: דוש

יש שתי בתרכובת קליגמן לפיגמנטציה בשפם הורמונלית פוסט טראומתית ובמקום להבהיר עשה יותר גרוע יש משתי לפי הוראות ובחורף עם מקדם הגנה אני שחומה שמתי בלחיים לבדוק עם זה עובד וזה הבהיר אבל את הפיגמנטציה זה פשוט עשה שחור יותר בעבר יש משתי באזומד שעשה גירוי אדום מה אפשר לעשות

21/02/2021 | 12:21 | מאת: ד"ר אייל טלב

שלום רב, יש להפסיק מריחת תרכובת קליגמן במידה ועשתה החמרה בפיגמנטציה ויש להמשיך להקפיד על קרם הגנה עם מקדם הגנה spf 50 בכל יציאה לשמש. לצורך המשך טיפול יש לפנות לרופא עור במרפאה. רפואה שלמה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה