ליפוגיין לנשירה וצמיחה מחודשת נשים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

15/02/2021 | 22:40 | מאת: Lipogaine

נתקלתי במוצר ליפוגיין לקרקפת רגישה ) אריזה סגולה(. מעוניינת לדעת האם אפקטיבי לנשירה מאסיבית לאורך תקופה ארוכה, לבת 37, עם בדיקות דם תקינות. האם הפסקה בשימוש במוצר יכולה להחמיר את המצב, יותר מהמצב ההתחלתי? האם מתאים לשימוש ארוך טווח? האם צריך לעשות בדיקות דם תוך כדי השימוש במוצר? האם הכרחי להתייעץ עם רופא עור לפני תחילת שימוש? האם מוצר אחר אפקטיבי יותר? תודה

21/02/2021 | 11:30 | מאת: ד"ר אייל טלב

שלום רב, ליפוגיין הינו מכשיר המכיל מינוקסי המאושר FDA לשימוש חיצוני לצורך טיפול בהתקרחות. התכשיר מגיע בתרסיס ובשמפו. התכשיר הנ״ל מכיל חומרים נוספים כגון ביוטין. ניתן להשתמש בתכשיר זה אך לשים לב לתופעות הלוואי ולהקפיד על הוראות השימוש המצויינות על גבי האריזה. יש לשטוף ידיים היטב לאחר השימוש. מומלץ לגשת למרפאות שיער לצורך הערכת התקרחות גם אם בוצע בירור בעבר. רפואה שלמה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה