רוזציאה- שימוש בקרמים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

09/02/2021 | 23:22 | מאת: אווה

אני מאובחנת ברוזציאה ומשתמשת כל ערב ב Acnil Rose. לא מזמן קניתי La roche posay effaclar duo(+) בשביל לטפל בפצעים בודדים שמופיעים מידי פעם ופוסט אקנה. רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בקרם הזה על כל הפנים במצב של רוזציאה כי יש בו חומצה סליצילית והאם ניתן למרוח את שתי הקרמים בו זמנית על הפנים? לא תיהיה תגובה בין המרכיבים שתחמיר את מצב הפנים? תודה מראש (:

11/02/2021 | 11:15 | מאת: ד"ר אייל טלב

אוה שלום, Effaclar H מיועד לעור הנוטה ליובש כמו למשל תוך טיפול ברואקוטן עבור אקנה. מומלץ לא לערבב בין תכשירים אלו. כדי לטייב את הטיפול מומלצת בדיקת רופא עור במרפאה. רפואה שלמה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה