רט אויט 0.025% ושימוש בחומצות

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

09/02/2021 | 16:36 | מאת: אנונימי

היי, אני משתמשת בחומצות כמו חומצה סלצילית, חומצה גליקולית,נימיניאמיד, אפלא אלבורין וכדומה, אשמח לדעת אם יש חומצה שמומלץ להימנע בה לגמרי משימוש בזמן שימוש ברט אויט או שניתן פשוט לא באותו ערב? תודה!

11/02/2021 | 11:07 | מאת: ד"ר אייל טלב

שלום רב, לא ברורה האינדיקציה לצורך השימוש בתכשירים אלו. האם הפרעת פיגמנטציה? בברכה,

11/02/2021 | 11:21 | מאת: אנונימי

הרטאוויט להחלמה של צלקות עקב אקנה ובאופן כללי לשיפור מראה ובריאות העור...בנוסף לשאלה הקודמת, יש לי שגרת טיפוח מלאה בחומצות וחומרים פעילים וחוששת שאם אוסיף רטאוויט זה יהיה מוגזם והעור לא יעמוד בזה, אשמח לדעתך, תודה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה