המלצה לטיפול בקשקשים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

08/02/2021 | 23:24 | מאת: לירן

H אני עם בעייה של קשקשים/גירוד כבר הרבה שנים ושמתי לב שכל פעם שאני משתמש בשמפו לזה ומפסיק אז זה חוזר עוד פעם וכנ"ל עם החלפה של שמפו (לא לקשקשים) - זה שייך אחד לשני ? מה עושים בשביל להגיע לתוצאות טובות לטווח ארוך ומה את אומרת על HEAD AND SHOULDERS + VISHY

11/02/2021 | 11:00 | מאת: ד"ר אייל טלב

לירן שלום, קשקשת בקרקפת יכולה לנבוע ממספר סיבות. אחת הסיבות השכיחות היא seborrheic dermatits אשר נוטה לחזור גם לאחר טיפול. לצורך הקלה קיימים מספר תכשירים הכוללים שמפו DERCOS וH&S במידה והבעיה אינה חולפת יש צורך בבדיקת רופא עור במרפאה. בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה