אטופיק דרמטיטיס וחיסון קורונה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

08/02/2021 | 13:33 | מאת: יוגב

אהלן, יש בעיה למי שסובל ממחלה כל שהיא שקשורה למערכת החיסון (מוחלשת/מוגברת) לעשות את החיסון לקורונה?? (בשל חשש למשהו אוטואמונית)

11/02/2021 | 10:57 | מאת: ד"ר אייל טלב

יוגב שלום, לחולי אטופיק דרמטיטיס אין מניעה מביצוע חיסון קורונה. עם זאת, יש להיועץ עם רופא עור מטפל. רפואה שלמה

03/03/2021 | 15:43 | מאת: יוגב

ד"ר היי 1.עם אין מניעה לחיסון קורונה באטופיק דרמטיטיס אז למה בכל זאת המלצתך ליועץ עם הרופא המטפל מה בכל זאת החשש ? *האם יש המלצות חריגות לחולי אטופיק דרמטיטיס לגבי חיסון קורונה? *האם יש מקרים שלא מחסנים מקורונה חולי אטופיק דרמטיטיס ? *האם הרופא המטפל יודע טוב ממך על החיסון ? *הרופא המטפל מכיר אותי מס' חודשים ומנגד החיסון "חובה" אז למה אתה ד"ר משאיר מקום לתהיות ? בכבוד רב

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה