משחה רט אויט

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/02/2021 | 19:01 | מאת: שון

שלום, התחלתי להשתמש במשחה בשם רט אויט המטרה הייתה לטפל בעור, אקנה וכתמי שמש חקרתי על המשחה באינטרנט והופיעו תגובות לא ברורות לגביה. השאלה שלי היא האם יש סיכון כלשהו בשימוש במשחה זו האם היא יכולה לקדם סרטן או לפגוע ?

09/02/2021 | 09:51 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

תופעות לוואי אפשריות: העור עלול להיות יבש, אדמומי ומגרד. מצב זה משתפר עם המשך הטיפול. כמו כן, בשלבי הטיפול הראשונים, תתכן החמרה בפצעי הבגרות. מצב זה נובע מפעילות התרופה בפצעים עמוקים יותר שלא נראו מקודם, וגם הוא חולף עם התקדמות הטיפול. בנוסף לכך התרופה מגבירה את הרגישות לשמש, ועל כן יש להימנע מחשיפה לשמש, ולהשתמש בקרם הגנה לפני כל חשיפה לשמש, אפילו הקצרה ביותר. באם הגירוי משמעותי או אינו חולף יש להפסיק את הטיפול ולגשת לבדיקת רופא עור לוודא שלא מדובר ברגישות לתרופה. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה