נשירת שיער עקב מצב תזונתי

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

28/01/2021 | 20:07 | מאת: גלעד

שלום אני בחור בן 44. מעולם לא היתה לי שום הקרחה. מזה כמה שנים סובל מבעיות במערכת העיכול בעקבות זיהום שחוויתי. יש בעיה במוטיליות בקיבה ובמעיים. אוכל מעט ירדתי למשקל 46 קג על 1.80 מ' גובה והתזונה דלה מאוד לא אכלתי פירות וירקות כבר 3 שנים. מזה כ 3-4 חודשים יש קצת נשירת שיער. ושמתי לב שמתחילות קצת קרחות בשיער למעלה ומקדימה בראש. מנסים לשפר לי את התזונה עם פורמולות מיוחדות. רציתי לשאול 1. האם נשירה שקרתה בעקבות תת תזונה ותת משקל , יכולה להשתקם עם השיפור בתזונה או שכל החיים אשאר בגלל זה עם קרחת? 2. איזה ויטמינים או מינרליים הכי סביר שגורמים לנשירת שיער עקב תת תזונה? תודה רבה

04/02/2021 | 10:08 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

תת תזונה היא סיבה מאוד שכיחה לנשירת שיער. ממליצה לקבוע תור למרפאת שיער בבית חולים איכילוב. ניתן לתאם תור בטלפון 03-6973585 או במייל [email protected]

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה