צלקות מהרחבות באוזניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

23/01/2021 | 22:23 | מאת: חני

שלום לפניי שנה בערך הרחבתי את האוזניים שלי (מקווה שאת מכירה את ההליך) באמצעות טייפים מיוחדים, בטיפשותי לא המתנתי מספיק זמן בין מידה למידה ובסופו של דבר הסרתי את ההרחבות כי הם גרמו לי לכאב רב, שוב, עשיתי את זה בצורה ממש גרועה, בכל מקרה באוזן ימין נותרה מין גולה לא יפה שלא עוברת.. אשמח להמלצות מה לעשות עם זה כי מעבר שזה לא חינני זה כואב מידי פעם במיוחד כשאני שמה עגילים נופלים ולא צמודים.

24/01/2021 | 11:37 | מאת: חני

תמונה

27/01/2021 | 13:58 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

ממליצה להסיר את העגיל / העגילים באיזור וללכת לבדיקת רופא. יתכן וזה נגרם מהפציעה בעור אך יצכן גם שזה נובע מדלקת עור למגע לעגיל. יש לבצע בדיקה. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה