שיעור יתר בפנים ובגוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

17/01/2021 | 22:51 | מאת: אפרת

שלום , בת 26 אני סובלת כשנה וחצי מנשירות והתקרחות בשיער (ובדיוק התחיל לי שיער לבן ולא בשיערות בודדות לא יודעת אם יש קשר) ורואים משמעותית את הנפח שירד מהשיער. בנוסף בתקופה הזו יש לי שיעור יתר בפנים באיזור הפאות והסנטר ואפילו התחיל לי בחזה משהו שלא היה קיים לעולם לא נוטלת גלולות. עשיתי בדיקות דם רגילות שיצאו תקין וגם של בלוטת התריס ths שיצא 4. למה זה יכול להיות קשור? איזה בדיקות ניתן לעשות כדי להבין את מקור הבעיה?

18/01/2021 | 06:09 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

ממליצה לגשת לבדיקת רופא אנדוקרינולוג לשלילת בעיה הורמונלית, ולבדיקת רופא נשים לשלילת שחלות פוליציסטיות. במקביל יש לגשת למרפאה המתמחה במחלות שיער. ניתן לקבוע למרפאת שיער בבית חולים איכילוב בטלפון 03-6973585 או במייל [email protected] בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה