פצעים מגרדים בקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

17/01/2021 | 20:16 | מאת: מור

בת 55 מזה תקופה ארוכה יש לי פצעונים קטנים ומעט אדומים בקרקפת (בחלק האחורי) זה מגרד ברמות גבוהות , ובאותו רגע מגרד אני מגרדת והמצב מחמיר ושורף , אני חופפת אחת לשבוע בגלל הפן . אין לי בעיות אחרות באופן כללי . האם יש המלצה לאיזו משחה אנטיביוטית ? אשמח לתשובה דחופה אני סובלת

18/01/2021 | 06:06 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

לא ניתן להמליץ ללא בדיקה. ממליצה לגשת לבדיקת רופא עור או בדיקה במרפאת שיער בבית חולים איכילוב. ניתן לזמן תור בטלפון 03-6973585 או במייל [email protected]

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה