ליכן פלאנוס לללללללללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

14/01/2021 | 15:17 | מאת: יוכבד

שלום אובחנתי לפי ביופסיה בליכן פלאנוס בוולווה רציתי לדעת אם זה פוגע גם בעור של פי הטבעת גם כן? וגם במערכת העיכול? בעורשל השפתיים יש לי קרעים בשפה התחתונה בפה כבר כמה שנים שלא עוברים גם כןוהתייבשתי בכל הגוף בפה ברוק בעין באף בגרון בכל העור בכל הגוף יתכן שזה גם מהליכן פלאנוס מתקשה גם בעיכול האוכל לא יורד וגם המים תודה

18/01/2021 | 06:00 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

תתכן פגיעה גם בעור מסביב לפי הטבעת. לגבי ״התייבשות בכל הגוף״ ומעורבות של מערכת העיכול פחות סביר שזה נובע מליכן פלנוס אך לא ניתן לדעת על פי התיאור. יש לגשת לבדיקת רופא עור מסודרת, ממליצה לבצע בירור בהתאם לממצאים בבדיקה. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה