בעיות עור על איבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

09/12/2020 | 13:36 | מאת: אביתר

יש לי צברים של נקודות לבנות על איבר המין ועל שק האשכים הייתי אצל רופא עור שאמר לי שזה Penile follicular hyperplasia הוא אמר לי שזה סוג של בלוטות שומן חלביות של זקיקי השיערות(משהו בסגנון) עכשיו אני חי עם זה די הרבה זמן אני נער שעוד לא קיים יחסי מין וזה מאוד מפריע לי,אני מאוד מתבייש בזה וזה מפריע לי לאורח החיים. אני באמת נמצא במצוקה בגלל זה ואשמח לתשובה בנושא מכיוון שהרופא עור אמר לי שאין מה לעשות בנושא ואני חי בחרדה שזה ילווה אותי כל החיים אז אשמח לתשובה בהקדם בבקשה

12/12/2020 | 21:41 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

ממליצה לקבוע תור למרכז המשולב לאסתטיקה בבית חולים איכילוב. שם תקבל ייעוץ מסודר שיאבחן את הבעיה ואף יציע אפשרויות טיפול רלוונטיות. ניתן לקבוע ב036972424 בהצלחה,

15/06/2022 | 16:12 | מאת: רונן

אביתר עברו שנתיים מה עשית? אני איתך בול באותו מצב שכבת עם מישהי ואיך היא הגיבה? טיפלת בזה וזה השאיר צלקות/ העלים את זה? בבקשה אתה חייב לעזור לי אחי

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה