קמטים ופיגמנטציה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

22/11/2020 | 16:25 | מאת: אלין

היי יש לי 2 שאלות 1. נהיה לי שנה שעברה כשהייתי בת 17 קמטי ״רגל תרנגולת/עורב/צחוק״ בכל מקום כתוב שם אחר חח. בקיצור כבר שנה שזה לא עובר באמת נהיה לי קמטים שם. אני לא יודעת מה לעשות? ניסיתי לשים קרמי עיניים שלא עזרו.. באמת הגיוני שאני צריכה הזרקות מגיל 17? ממה זה נהיה בגיל כזה? זה ממש הזוי. יש אולי משחה שתעביר אותם? 2. יש לי פיגמנטציה/ כתם חום בכל צד שבחלק שמחבר בין הירכיים לאיבר שם אבל לא לאורך כל האזור.. חצי כזה. באזור ימין יותר ובצד שמאל יותר קטן לא הבנתי מה זה? ממה זה? מה אפשר לעשות כדי להעלים את זה? לא נולדתי ככה וזה לא היה לי כל החיים עד לפני שנתיים אולי שלוש מה לעשות יש איזו משחה לזה? זה יעבור? כדורים? לא יודעת מה לעשות בבקשה תעזור לי תודה מראש

23/11/2020 | 15:03 | מאת: ד"ר יובל הילרוביץ

1. אין קרם שמעלים אותם. באם את לא אוהבת את החן שהם נותנים הטיפול היעיל ביותר הינו הזרקת בוטוקס. אנחנו עושים גם באיכילוב 03-6972424 2. קשה לי להבין בדיוק מה הבעייה הרפואית. יש טיפולים בקרמים או במכשירים מבוססי אנרגיה לפיגמנטציה, אולם ממליץ להיבדק ע"י רופא עור טרם כדי לאבחן בדיוק במה מדובר.

23/11/2020 | 16:39 | מאת: אלין

תודהה אבל זה הגיוני בגיל כזה קמטים? איך נהיה לי קמטים בגיל הזה?

23/11/2020 | 16:40 | מאת: אלין

ומה אתה חושב על איזומד/רטינול לפיגמנטציה? גם ניסיתי לקנות איזומד וראיתי שנגמר המלאי ורטינול לא מצאתי משחה כזאת אבל המליצו עליהם כאן הרבה בפורום

24/11/2020 | 16:53 | מאת: ד"ר יובל הילרוביץ

כן

24/11/2020 | 16:55 | מאת: ד"ר יובל הילרוביץ

אזומד קיים במלאי, לפעמים יש חוסרים נקודתיים. רטינול הינו שם הרכיב קיים במגוון תכשירים כגון רטאויט, אדפרין. הם דורשים מרשם והם טיפול טוב לפיגמנטציה ושימוש כאנטי אייגינג.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה