פיגמנטציה באיזור מבאס

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

20/11/2020 | 13:31 | מאת: חן

שלום, יש לי פיגמנטציה שמלווה גם בצלקות ובשחורים קצת באיזור המשולש במפשעה. הייתי אצל רופא עור והוא רק הביא לי משחה להבהרה שלא עזרה. האיזור שלי מלווה בחטטים ולא רק בצבע ככה. מה הפיתרון לזה?? אני רוצה איזור חלק ובהיר שאלה נוספת: האם זה שאני שמה משחה רטאוית ג׳ל באיזור המפשעה זה מסוכן?

23/11/2020 | 15:05 | מאת: ד"ר יובל הילרוביץ

האם את סובלת מפצעים חוזרים באזור? במידה וכן ממליץ להיבדק ע"י רופא עור. ייתכן ובדובר בהידרדניטיס סופורטיבה. אין סכנה בשימוש ארוך טווח ברטאוית (אסור בהריון והנקה).

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה