יובש, פריחה ופצעים פתוחיח שטוחים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

30/10/2020 | 13:31 | מאת: תמר

שלום שוב אני עם הוואק... אני כבר חודש ושבוע חובשת עם וואק פצע קשה ריפוי בעצם הזנב כתוצאה מניתוח פילונידלי... בגלל החבישה כל העור בגב התחתון ומסביב לפצע פריחה, פצעים פתוחים שטוחים ויובש... מצורפת תמונה של אזור בגב.. ככל שמתקרבים לפצע המצב יותר גרוע... כל יומיים חבישה יש לי יום מנוחה לעור שבו אני מורחת דרמגרן ובטא קורטיזון... יש דרך לדאוג שלא תשאר צלקת? תודה

09/11/2020 | 18:13 | מאת: תמר

שאלתי במרפאת פצע ששם אני מטופלת ואמרו שאין מה לעשות והם לא מתעסקים בזה... "ושזו תהיה הבעיה שלי"...

15/11/2020 | 01:53 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

כרגע הכי חשוב לסגור את הפצע, רק לאחר שיסגר ניתן יהיה לטפל בצלקת. לא בטוח שיהיה ניתן למנוע היווצרות של צלקת באיזור. לאחר ריפוי מלא ניתן לגשת למרכז המשולב לאסתטיקה לייעוץ אצל ד״ר ארצי, מומחה עולמי בתחום הצלקות. ניתן לקבוע תור בטלפון 036972424. יש לציין שזהו טיפול פרטי. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה