contact dermatitis לניקל

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

29/10/2020 | 13:46 | מאת: איתי

שלום בילדות אובחנתי עם contact dermatitis לניקל. כעשור לאחר מכן עשיתי שוב את התבחין, בתקווה שאולי חלף לי, ויצאתי שוב אלרגי לניקל. מה הסיכוי שעכשיו כשחלף עשור נוסף אם אבדק אז אצא שלילי? במידה ולא, האם יש טיפול חדשני או לא חדשני כלשהו שיוכל לאפשר לי לבוא במגע עם ניקל בעיקר באיזור השפתיים (כלי נשיפה) בלי לפתח תגובה אלרגית? תודה.

15/11/2020 | 01:49 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

סיכוי נמוך ניתן לקבוע תןר למרפאת דלקת עור למגע בביח איכילוב בטלפון 03-6973585. ישנה עדיפות להשתמש בכלי נשיפה שאינן מכיל ניקל.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה