חתך/קרע קטן בעטרת הפין

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

28/10/2020 | 09:25 | מאת: אחד

מזה כמה שנים יש לי חתך קטן באורך כ-4 מ"מ ועומק של כ-2 מ"מ לצד פתח השופכה. לא מדמם, לא כואב. העניין הוא שאני חושב שהוא מעמיק ומתארך עם הזמן. לפני כמה שנים הראיתי לרופא עור ומין והוא נתן לי משחה לעור סדוק. האם להימנע ממג ויחסי מין לתקופה מסויימת ? איך אפשר להצמיד רקמת עור כזו אחת לשניה ? מחפש פתרון, תודה מראש.

09/11/2020 | 18:44 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

אם ישנן פצע שקיים מספר שנים יש לבצע בירור. ממליצה לפנות לבדיקת רופא עור. ראשית יש להבין מדוע הפצע לא נרפא, ממליצה להמנע מקיום יחסים עד הגעה לבדיקת רופא. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה