שאלה על רואקוטן והנקה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

28/10/2020 | 06:58 | מאת: אמא

שלום, אני בת 40 וסובלת מאקנה תקופה ארוכה. לאחרונה התחלתי טיפול ברואקוטן לפני כשבוע. הנקתי את הבן שלי עד גיל יחסית מאוחר, עכשיו הוא בן 6 ומדי פעם בא אלינו למיטה ו"מתנחם" בלילה ומתחבר לציצי. בעקרון כבר אין לי חלב (גם על פי מה שהבן שלי אומר), אבל היום שמתי לב שאולי בכל זאת יש קצת עדיין, לא בטוחה. אם כן והוא בכל זאת הצליח לינוק כמה טיפות, האם יכול להגרם לו נזק? מה מומלץ לעשות במצב כזה?

09/11/2020 | 18:43 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

חל איסור להניק בזמן לקיחת הטיפול. יש להפסיק את הטיפול ולפנות לרופא מטפל.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה