דרמטיטיס במגע.

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

27/10/2020 | 10:08 | מאת: יהל

הייי בעקבות שטיפות ידיים מרובות אני סובל מדרמטיטיס. משחת בטא קרוטן לא הועילה. מה אפשר לעשות? לפי ההנחיות צריך לשטוף ידיים הרבה ולפעמים בעבודה יש רק אלכוג'ל ואין גישה לברז

08/11/2020 | 15:10 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

לא ניתן להמליץ על טיפול ספציפי ללא בדיקה. ממליצה להקפיד על שימוש בקרם לחות תדיר בשילוב עם קרם טיפולי (אותו ניתן לקבל רק במרשם). כאשר יש דרמטיטיס בכפות ידים יש במקביל לבצע בדיקות נוספות כגון תבחיני מטלית לראות אם ישנה רגישות במגע לחומר מסויים. יש לגשת לבדיקת רופא עור לקבל הנחיות לבירור וטיפול. בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה