אפליקציה לגילוי מוקדם של סרטן עור

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

26/10/2020 | 13:49 | מאת: אילנה

שלום קניתי מנוי באפליקצית SkinVision שאמורה לסווג נגעים ל low risk ו high risk. בהסבר על high risk נכתב שזה לא אומר שמדובר בגידול, אבל שמנסיונם אחד מתוך שלוש תוצאות high risk דורשת טיפול אצל רופא עור. הכנסתי מספר נגעים וקיבלתי על שניים מהם high risk, פניתי לרופאה והיא לא ממש התרשמה על סמך תצלום דרמוסקופי. אז מה זה אומר? שאני כזאת ברת מזל ליפול דווקא ב100% מהתוצאות השגויות של האפליקציה או שכדאי להמשיך לדאוג?

08/11/2020 | 15:00 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

אפליקציות לא מחליפות בדיקת רופא. הבדיקה המומלצת היא בדיקת רופא בעין חשופה ומכשיר דרמטוסקופ. בכל ספק ניתן לפנות לבדיקת רופא עור נוסף לחוות דעת שנייה. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה