גירוי בעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

16/10/2020 | 15:44 | מאת: הדר

שלום רב, השתמשתי בסירום לפנים ולוצואר עם הרכיבים הבאים ורק מסביב לעיניים נוצר לי גירוי ,אדמומיות ויובש קיצוני מאוד. רציתי לדעת מדוע זה רק מסביב לעיניים ואילו רכיבים או רכיב גרמו לזה. חשבתי בהתחלה שזו החומצה האילרונית אבל אחרי בדיקה מעמיקה יש את הרכיב הזה בכמעט כל הסירומים הקיימים בשוק אפילו אצל קוסמטיקאיות בעלות מוניטין והצלחה גדולה. תודה! Aqua (Water), Sodium Hyaluronate, Pentylene Glycol, Propanediol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Panthenol, Ahnfeltia Concinna Extract, Glycerin, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Isoceteth-20, Ethoxydiglycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol.

21/10/2020 | 11:08 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

תגובה אלרגית לחומר יכולה להתפתח ביום אחד, כלומר את יכולה כל חייך להשתמש בחומר מסויים ורק אחרי שנים תופיע תגובה לאותו חומר. על מנת לדעת לאיזה חומר בדיוק את רגישה יש לבצע בדיקה הנקראת תבחיני מטלית. את הבדיקה מבצעים בבתי חולים. את יכולה לגשת לרופא עור / משפחה ולקבל הפנייה לביצוע הבדיקה. ממליצה לך להביא את הסרום שגרם לתגובה וכמובן להמנע משימוש בו עד תום הבירור. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה