אבקת קולגן עם חומצה הילר וויטמין C

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

15/10/2020 | 16:46 | מאת: עדנה

תודה שוב על תשובתך. שאלה אחרונה בהחלט בענין זה -האם לדעתך אבקת קולגן+חומצה הילרו+ויטמין C אכן תשמר על עור הפנים (מזכירה אני בת 80 שמורה לא רע...)האם עוזרת נגד נשירת שיער ויתר ההבטחות של המשווק?? או חבל על הכסף לפחות בגילי. קניתי - לקחתי חדשיים וחצי ולא קרו שום ניסים ונפלאות.... תודה רבה עדנה

21/10/2020 | 11:02 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

שלום רב, כפי שכבר רשמתי לאור גילך יש לגשת לרופא שמתעסק באסתטיקה. לרוב בגיל 80 יש צורך להשתמש בפילינג, טכנולוגיות מתקדמות וכו על מנת להגיע לשיפור במרקם העור. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה