שיקום ומילוי השיער אחרי אלופציה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

15/10/2020 | 02:45 | מאת: נועה

שלום רב לפני כ5 שנים חליתי באלופציה אראטה בקרקפת ואיבדתי חלק משמעותי מהשיער. הייתי אז בת 26 והשיער שלי היה מלא עד אז. מאז השיער שלי מסרב להתמלא מחדש למרות שכל החורים ברוך השם התמלאו בחזרה. השיער שלי דליל כבר כמה שנים ואשמח מאוד לקבל טיפים איך לגרום לו להתמלא ולהתעבות מחדש. תודה!

15/10/2020 | 09:41 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

כל מקרה לגופו לכן יש לבצע בדיקה גופנית ולעבור על בדיקות הדם שלך. ממליצה לגשת לרופא משפחה ולבצע בדיקות דם מקיפות. במקביל יש לקבוע תור למרפאת שיער בבית חולים איכילוב, ניתן לזמן תור בטלפון 036974000 או בטלפון 036973585. יש לוודא כי התור למרפאת שיער. ממליצה לך להגיע עם תוצאות בדיקות הדם על מנת לקבל ייעוץ יסודי. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה