המשך לשאלתי בענין מכשירי מסג לפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

12/10/2020 | 11:46 | מאת: עדנה

תודה לך על תשובתך. שאלת ואוסיף - אני בת 80. הבינותי לגבי הroller אבל שאלתי מה דעתך על מכשיר newa שם אין מחטים אלא חום ועוד משהו (לייזר? לא זוכרת) ועושים עם זה מסג על הפנים. מאד אודה לך אם תביעי דעתך על מכשיר זה. הוא עולה כ 1600ש'ח, לא זול, אבל ניתן להתנסות של 3 חדשים.... תודה עדנה

15/10/2020 | 12:05 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

בגילך איני חושבת שמכשירים אלי יעשו מספיק שיפור. יש לגשת לבדיקה רופא המתמחה באסתטיקה. רק לאחר בדיקה יוכלו להמליץ על טיפול עבורך. ניתן לגשת לכל רופא המתמחה באסתטיקה / לקבוע למרכז המשולב לאסתטיקה בבית חולים איכילוב בטלפון 03-6972424. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה