שריטה ואדמומיות באיבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

26/09/2020 | 12:54 | מאת: רונן

שלום רב, אני בן 50, לפני כשבוע הופיע לי מעין אדמומיות על איבר המין, היא שטוחה לגמרי. נראה כאילו יש שם שריטה דקיקה. אני מאונן על יבש אז זה קרה כמה פעמים בעבר. (לא קיימתי יחסי מין מספר חודשים ולפני זה רק עם קונדום עם בת זוג קבועה). הבאסה, שזה כאילו לא עובר, השתפר קצת ופחות אדמומי, אבל עדיין קיים. מה ממליצה למרוח? מצ"ב תמונה. (התמונה רק מראה את המקום האדמומי משהו ) תודה מראש

29/09/2020 | 21:16 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

ממליצה לגשת לבדיקת רופא, לא ניתן להמליץ על טיפול רפואי ללא בדיקה. בהצלחה,

18/10/2020 | 11:01 | מאת: רונן

היי, התור לרופא עור עוד כמה ימים. זה כבר עבר לי, עדיין צריך ללכת ? תודה, רונן

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה