אולטראסאונד רקמות רכות

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

19/09/2020 | 09:08 | מאת: דלית

שלום רב..יש לי גולה תת עורית בישבן..עשיתי בדיקת אולטראסאונד רקמות רכות..ולהלן התשובה: בשכבת שומן תת עורי נודול תת הדי-א-וסקולרי עם הסתיידות גסה היקפית. מהי התשובה הזאת?ממש לא מובן לי..יש לציין שבשוק רגל ימין התגלו לי בעבר נגעים שומניים תת עוריים..ונדמה לי שיש עוד מקומות בהם יש גולות כאלו..אך פענוח כזה לא היה לי מעולם. תודה מראש ושנה טובה.

24/09/2020 | 12:20 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

יש לגשת לרופא משפחה לקבל הפנייה להסיר את הממצא. רק לאחר שיסירו וישלחו לבדיקה פתולוגית יוכלו לדעת מה טיבו של הממצא. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה