מלזמה ומיקרובליידינג בגבות

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/09/2020 | 21:35 | מאת: גלית

שלום, יש לי מלזמה באופן כרוני כבר מספר שנים. מנהלת אותה על ידי שימוש און ואוף בקרם תרכובת גליקמן וסה״כ מרוצה מהתוצאות. תהיתי האם בגלל הנטייה למלזמה (יש גם כתמים על המצח וסביב הגבות), האם תהליך כמן מייקרובליידינג בגבות יכול להיות בעייתי?

06/09/2020 | 07:19 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

מלזמה בהחלט יכולה להופיע על החלק העליון בפנים. בכל פציעה בעור ישנו סיכון לפיגמנטציה ואם את רגישה אני ממליצה שתגשי לרופא עור לבדיקה ולהתייעצות לפני שתעשי פעולה זו. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה