תרכובת גליקמן וחומצה אזלאית

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

31/08/2020 | 03:56 | מאת: Yousi

אני מעוניינת לקבל את תרכובת גליקמן. האם אני יכולה לקחת אותה דרך מרשם של קרם הידרוקוטיזון ו קרם הידרוקינון 4 ואדפרין ..ובכל פעם אקח קצת מכל קרם למזוג ולהניח על הפנים? אני מעוניינת לקבל אותה ככה האם אני יכולה ?

06/09/2020 | 07:09 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

לא יש לגשת לרופא עור ולקבל מרשם לתרכובת עצמה, זה מרשם ברקיחה ולכן צריך לחכות כמה ימים עד שהבית מרקחת יכין אותה. יש להקפיד על שימוש בלילה על פי הוראות הרופא. בבוקר יש לשטוף פנים היטב ולאחר מכן לשים קרם הגנה עם מקדם הגנה של 50. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה