פצע כנראה מעקיצה (לא ידוע)

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

26/08/2020 | 20:53 | מאת: זיו

הפצע קיים כבר חודש וחצי. כשהופיע לראשונה כמעט ולא גירד אבל הייתה קצת נפיחות . עכשיו אין נפיחות וכלל לא מפריע פרט ליובש מקומי והמראה שהפך מאדום לורוד בהיר(ייתכן צלקתי?) האם מדובר בעקיצה? אם כן האם יש חרק החשוד? האם לנסות לטפל או שיעבור לבד?

29/08/2020 | 17:58 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

לא ניתן לדעת אם מדובר בעקיצה ולרוב עקיצות מחלימות בתקופה שאתה מתאר. יש לגשת לבדיקת רופא עור לבדיקה קלינית והתאמת טיפול. במידה וישנו פצע שלא מחלים מעל ל6 שבועות לרוב הרופא ימליץ על לקיחת דגימה. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה