פיגמנטציה בעור עקב כוויה מקרם להסרת שיער + צלקת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

23/08/2020 | 12:50 | מאת: סנדרה

היי , לפני כמספר חודשים השתמשתי בקרם הסרת שיער של VEET, אבל יצאתי חסרת אחריות ולא קראתי את הוראות השימוש ושמתי את הקרם בפנים כשבעצם היה אסור , הכל יצא בסדר אבל אחרי כמה דקות לאחר שהסרתי את הקרם נהיה לי אדמומיות באזור מסויים בפנים ,מן כוויה והיום אחרי שבועיים שלוש בערך נשאר סימן פיגמנטציה ממש בולט והוא שם עד עכשיו . בנוסף יש לי גם צלקת בפנים בעקבות זבה שרופא עור שרף לי כתב שאמר שהוא אסתטי עם חנקן נוזלי זה היה לפני כחצי שנה ועד עכשיו לא נעלם . אשמח לדעת מה אפשר לעשות לשני המקרים כדי שיתרפו כמה שיותר מהר תודה רבה

24/08/2020 | 10:16 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

מאוד חשוב להקפיד על הגנה מהשמש ושימוש בקרם הגנה עם spf 50, יש להמרח כל שלוש שעות בעת שהייה בשמש. ממליצה לפנות למרכז המשולב לאסתטיקה באיכילוב ליעוץ, שם יבדקו אותך ויוכלו להציע תוכנית טיפול כוללת. ניתן לקבוע תור ב03-6972424

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה