התקרחות וטיפול בה במינוסקי

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

04/08/2020 | 23:01 | מאת: בנצי

שלום רב, מזה זמן אני מתשמש במינוקסי למניעת התקרחות, התכשיר מאד עזר לי ואני מתקרב לגיל 40 כאשר מצב השיער מצוין, האם ניתן להניח שהשיער כבר לא יקריח או יקריח מעט אם זה לא קרה עד כה?

05/08/2020 | 23:49 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

לצערי כל שנה אנחנו מאבדים שיער, גם אם השימוש במינוקסי. כולי תקווה שהמינוקסי ימשיך לעזור לך כפי שעשה עד כה אבל לא ניתן להבטיח עד כמה האפקט שלו ישמר. בכל מקרה ישנה חשיבות עליונה להמשך טיפול רציף על מנת לשמר את המצב הקיים ככל שניתן. מכיוון והטיפול מאוד עזר לך עד כה ממליצה להקפיד על הטיפול. בהצלחה,

06/08/2020 | 11:38 | מאת: בנצי

תודה על תשובתך, האם את ממליצה על טיפול נוסף לשימור השיער?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה