יבלות בבולבל שאינן קונדלומיה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

04/08/2020 | 16:58 | מאת: אייל

שלום רב, יש לי כבר מספר שנים יבלות קטנות (כ10) על איבר המין (בולבול). התייעצתי עם מספר מומחים ששלו כי מדובר בקדנלומיה. היבלות עוצמן הופיעו בעת אוננות ואשמח לדעת מה הם אותו יבלות והאם ניתן בכל זאת להסיר אותם?

05/08/2020 | 23:44 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

במידה ובוצעו ניסיונות טיפול בעבר ללא הצלחה ניתן לפנות לביצוע לייזר. לרוב טיפול בלייזר מתבצע רק לאחר מספר קווים של טיפולים מקומיים. ממליצה לגשת לבדיקה וייעוץ במרפאות עור בבית חולים איכילוב. ניתן לקבוע תור ב036973585 או בטלפון 03-6974000. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה