קיום יחסי מין בזמן מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/08/2020 | 21:30 | מאת: יוני

ד״ר בר-אילן שלום, לאחרונה קיימתי יחסים עם מישהי שאיני מכיר טוב ובמהלך האקט היא קיבלה מחזור וירד עליי לא מעט דם.. לא היינו בבית אז ניקיתי את עצמי כמה שיכולתי עם מגבונים אך לקח כשעתיים עד שהגעתי להתקלח. יומיים שלושה לאחר מכן הופיעה לי בליטה במפשעה לצד האשכים, בערך בגודל של סנטימטר 1 בגובה וכך גם לרוחב ולאורך, זה לא היה פצעון וזה לא נראה מוגלתי אלא משהו פנימי כזה שלא נראה שעומד ״להתנקז״ החוצה. לאחר כשבועיים הבליטה עברה ולא יצא לי לפגוש רופא עור בנושא.. האם יש סיבה לדאוג? האם לדעתך כדאי להיבדק למרות שהבליטה עברה? האם אני צריך להימנע מיחסים עם נשים אחרות עד לבירור הנושא? מה לדעתך יכול להיות הדבר?

05/08/2020 | 23:40 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

לאחר קיום יחסים לא מוגנים / עם מגע של הפרשות לרבות מחזןר יש להבדק על ידי רופא עור למחלות מין. ממליצה לגשת לרופא עור לבדיקה פיזיקלית והפנייה לבדיקות. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה