פיגמנטציה בגוף צוואר מרפקים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/08/2020 | 06:27 | מאת: בילבי

שלום, אני בת 27 וכבר שנים שאני סובלת מסוג של כהות כלשהי בעור (בעיקר בצוואר ובעורף, קיימת גם בחלק הפנימי של המרפק ובית השחי), ובגלל שגוון העור שלי מאוד מאוד בהיר זה נראה כמו לכלוך. ממה זה נובע? מה ניתן לעשות כדי להפסיק את התופעה? זה ממש גורם אצלי לחוסר בטחון, מובכת מללכת להתייעץ עם רופא אפילו.

05/08/2020 | 23:41 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

ממליצה לגשת למרכז המשולב לאסתטיקה בבית חולים איכילוב. שם יבצעו לך בדיקה גופנית, תקבלי אבחנה ויציעו לך טיפולים אפשריים. ניתן לקבוע תור ב03-6972424 בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה