עקיצות בגוף ללא סימנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

26/07/2020 | 14:08 | מאת: רעיה

שלום רב- אבא שלי בן 92 וכל הזמן מתלונן על עקיצות בגוף כולל בקרקפת ראשו ללא סימנים של עקיצות לחלוטין!!!ביקר אצל רופא עור ולא נמצא כלום!!! כל הזמן נמצא במצב של עצבנות בגלל זה,מה לעשות?תודה מראש רעיה

29/07/2020 | 14:29 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

לאחר עקיצות תמיד יש איזשהו סימן. במידה ורופא עור לא מצא סימנים לעקיצות יתכן והוא סובל ממשהו אחר. אני מניחה שהוא מתגרד ולכן סובל, הרבה פעם בגיל מבוגר ישנו גרד טורדני. ממליצה לגשת לרופא עור לבצע בירור גרד מלא. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה