פריחה שלא נעלמת לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

21/07/2020 | 14:49 | מאת: תאיר

לפני כשבוע הופיעה פריחה באיזור הידיים שגרמה להתפרצות מחודשת של פסוראזיס. אציין שאין לי שום רגישיות ידעות פרט לפסוריאזיס שהתפתח לפני כשנה בו אני מטפלת על ידי רפואה אלטרנטיבית. לאחר שבוע פניתי למיון קיבלתי מנה של סטרואידים לוריד, זריקה וכדורי טלפסט לטיפול בבית ל7 ימים, עברו 4 ימים. הפריחה אומנם התחילה להיות ורודה יותר אך אני לא רואה סימן שזה עומד להעלם. האם זה נורמלי? תוך כמה זמן הפריחה אמורה להעלם?

22/07/2020 | 11:34 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

לרוב לא מטפלים בפסוריאזיס בסטרואידים לתוך הוריד וגם לא בטלפסט. כך שאני מניחה שהייתה לך פריחה שאינה קשורה לפסוריאזיס. מציעה לגשת לבדיקת רופא עור לבדיקה מקיפה והמלצה על טיפול. בנוסף מאחר ואת סובלת מבעית עור כרונית (פסוריאזיס) מומלץ על המשך מעקב רופא עור קבוע. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה