פטריה בגב- מינון מדויק לשמפו קטוזול

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

20/07/2020 | 20:56 | מאת: ל

שלום בעקבות פטרת בגב קיבלתי שמפו קטוזול. במדבקה שהרוקח הדביק על המשחה רשום חפיפה אחת פעם ביום למשך 30 יום. אין פטריות בקרקפת, יש לציין. אמר לחפוף גם את הראש שיהייה למניעה. בדקתי באינטרנט והמינון הוא פעמיים בשבוע למשך חודש. אשמח אם אקבל תשובה ודאית למינון המדויק גם לטיפול בגב.

22/07/2020 | 11:40 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

תשובה ודאית לא ניתן לקבל מאחר ולא בדקתי אתכם. מקובל לטפל בפטריית שמש פעמיים - שלוש בשבוע. אנחנו ממליצים על סיבון של פלג גוף עליון, מעל קו החגורה כולל חפיפה של הקרקפת. את החומר יש להשאיר ל7-10 דקות טרם שטיפה.  לוקח זמן עד שהגוון חוזר להיות אחיד וברוב המקרים יש להמשיך את השימוש כטיפול מונע בתדירות יותר נמוכה. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה