קמטים בצידי העיניים גיל 17

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

19/07/2020 | 21:02 | מאת: ליאן

נהיה לי קמטי צחוק/רגלי תרנגולת (איך שלא קוראים להם) בצידי העיניים ואני רק בת 17 מה לעשות? יש דרך להעלים אותם שהיא לא בהזרקות?

22/07/2020 | 21:39 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

גיל 17 הוא גיל מוקדם לכל הדעות להתחיל להזריק. אני מאמינה שהקמטים מופיעים רק כשאת צוחקת ולא כשאת במנוחה ולכן לא הייתי עושה שום דבר בגילך הצעיר. ממליצה להקפיד על קרם לחות טוב וטיפול פנים אחת לכמה חודשים. בעתיד (הרחוק) ניתן יהיה לגשת לרופא המתמחה באסתטיקה לייעוץ. בהצלחה,

23/07/2020 | 10:58 | מאת: ליאן

למה זה נהיה ומה אני יכולה לעשות חוץ מלהזריק כמובן איזה קרם שעוזר?

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה