תחושת צריבה וגרד בעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

15/07/2020 | 03:22 | מאת: עדן

שלום דוקטור, לאחר ששהיתי בספסל במקום ציבורי באופן פתאומי התחיל לי גרד ותחושת צריבה מאוד חזקה וכך גם לחברתי ששהתה איתי. מקרה זה חזר פעמים רבות באותו מקום וכן בפארק ציבורי שהייתי בו, אך הפעם הצריבה והגרד מאוד אגרסיביים. כמו כן אין שום סימן נראה לעין על העור. ממה זה נובע?

15/07/2020 | 21:54 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

מכיוון וזה קרה גם לך וגם לך לחברתך ולאחר ישיבה על ספסל ציבורי רוב הסיכויים שנעקצתן, יתכן מנמלי אש. לא ניתן לאבחן בוודאות מהסיפור. אם התופעה נמשכת הייתי פונה לרופא עור לבדיקה. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה