כמה שאלות תודה מראש

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

12/07/2020 | 16:24 | מאת: נועה

למה יש לי קילופים בידיים שבאים והולכים כל כמה ימים? איך להיפטר מפיגמנטציה במפשעה ? יכול להיות שזה מהגילוח? הפסקתי עם הגילוח וזה עדיין שם יש משחה שתעזור? יש לי פס חום מתחת לטבור מאז שאני זוכרת את עצמי. כמו של נשים בהריון.. יש דרך להבהיר אותו אולי משחה כלשהי?

23/07/2020 | 00:35 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

קילופי בידים יכולים להגרם ממספר סיבות, יש לגשת לבדיקת רופא עור. בנוגע לפיגמנטציה יש תכשירים שעוזרים ויש גם אופציה להשתמש בטכנולוגיות מתקדמות (לייזר). ניתן לגשת לייעוץ במרכז המשולב לאסתטיקה בבית חולים איכילוב 03-6972424 בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה