שימוש בשמן תינוקות לעור יבש

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

08/07/2020 | 21:02 | מאת: טל

שלום, האם מותר להשתמש בשמן תינוקות לעור הפנים?- עור יבש. הבנתי שזה פרפין נוזלי שמצוי גם בווזלין. האם רצוי למרוח ווזלין או שמן תינוק על עור גוף ממש יבש- אישה בת 80. קיבלה קרם מקופ"ח אך אין שינוי . האם זה מונע מהעור לנשןם? האם החומר מסרטן?

15/07/2020 | 22:22 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

אם קיבלתם קרם מרופא והטיפול לא עזר יש לגשת לבדיקה חוזרת. בעור יבש לרוב מטפלים בקרם לחות באופן תדיר. במקלחת ניתן להשתמש בשמן תינוקות כתחליף לסבון. מאחר ומדובר בשמן תינוקות התכשיר נבדק, הוא לא היה נמכר ומשווק אם היו בו חומרים ידועים שגרומים לסרטן. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה