התקרחות כדורי פינסטרייד טבע

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

06/07/2020 | 18:54 | מאת: Ben

היי אני בן 21 ויש לי בעיית התקרחות ורופא עור נתן לי פינסטרייד של טבע אני רוצה לנסות את זה חצי שנה לראות אם יש תוצאות אך יש לי בעיה בבליעת הכדור ואני לא מצליח לבלוע אותו וכאשר אני מנסה הוא פשוט מומס לי בפה יחד עם המים השאלה שלי עד שאני אצליח ללמוד לבלוע אם בכלל אם זו אותה השפעה של הכדור באופן שהוא פשוט מומס בפה עם הרוק והמים או שחייב לבלוע אותו שלם ?

15/07/2020 | 22:17 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

ישנה עדיפות לצרוך כל תרופ כפי שמומלץ בעלון לצרכן. אחרת לא ניתן לדעת בוודאות את האפקטיביות של הטיפול.  בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה