יבלות מרובות לילדה בת 8

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/07/2020 | 06:57 | מאת: Livnat

היי, הבת שלי בת 8 סובלת מיבלות מרובות בכמה מקומות בגוף. זה לא מולוסקום! היה לה מולוסקום וזה עבר. רופא עור ראה אמר בפירוש שהן לא מולוסקום. יש לה 2 ממש מתחת לעין והם לא עוברות. שמנו ורומאל וכל פעם היבלות מתקלפות ונשארת נקודה צמודה לעור והן צומחות מחדש. עכשיו יצאה עוד אחת על הפנים קרוב לעין אבל לא עליה. איך אפשר לטפל היבלות האלה? היינו אצל רופא עור אמר שאין מה לעשות חוץ מורומאל. היינו אצל רופא עיניים שגם לא עשה כלום. זה מטריד אותה וגם אותי וילדים מעירים לה על זה. אני ממש מיואשת בבקשה אשמח לכל תובנה.. תגובה

04/07/2020 | 21:52 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

ממליצה לקבוע תור למרפאות עור ילדים בבית חולים איכילוב . לאחר בדיקה ניתן יהיה להציע מגוון אפשרויות טיפול (ולא רק ורומאל). טלפון מזכירות מרפאות חוץ דנה - 03-6974571. מוקד זימון תורים איכילוב 03-6974000. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה