תחליף לקרם ריטאוויט עם רטינול

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

01/07/2020 | 13:39 | מאת: גל

בת 62.השתמשתי בריטאוויט במשך שנים כדי להיטיב עם העור בפנים,צוואר ועיניים. כרגע אין את המשחה כבר שנה בכל בתי המרקחת. יש לך המלצה לקרם פעיל אחר שמתאים לגילי הכולל רטינול? תודה מראש.

04/07/2020 | 22:00 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

כרגע לצערי אין תחליף בסל. ניתן לגשת לרופא עור שיירקח לך קרם זהה. את המרשם של הרקיחה לוקחים לבית מרקחת ורק לאחר מספר ימים התכשיר מוכן. היתרון ברקיחה שזה נעשה במיוחד בשבילך וניתן להוסיף תכשירים נוספים למשל לפיגמנטציה, החסרון שזה עולה משמעותית יותר. אם תרצי תגשי לרופא עור לקבל מרשם. בהצלחה,

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה