הידיים בתקופה הזאת הנוכחית

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

20/06/2020 | 12:23 | מאת: שייקה

בכל הכבוד- עם התקופה הזאת שאומרים כל הזמן לשטוף ידיים - יש לי סבוריאה באופן כללי, איבחנו גם אטופיק דרמטיטיס, בכל אופן - הידיים שלי כל הזמן יבשות, פצועות, מדממות. איך אני פותר את הבעיה הזאת? זה מציק!

20/06/2020 | 21:54 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

בתקופה זו חשוב להקפיד לשטוף ידים אך השטיפות החוזרות אכן גורמות לייבוש העור. עור אטופי נוטה ליובש עורי עוד יותר ולכן השטיפות הרבות עלולןת לגרום לאקזמה בכפות הידים שאתה מתאר. ממליצה ללכת לרופא עור על מנת לקבל טיפול כעת למצבך. לאחר מכן יש להקפיד לשטוף ידים עם סבון שמתאים לעור אטופי ולהקפיד למרוח קרם לחות באופן תדיר. שימוש תדיר בקרם לחות יעזור למנוע חזרה של האקזמה. בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה