רפואת עור - גולה ...

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

09/06/2020 | 16:21 | מאת: שרה ( שם בדוי )

היי אני סובלת כבר מעל לשלושה שבועות ממעיין גולה או שתיים ( אני לא יודעת אם הן מחוברות או לא .. ) שנמצאות בין המפשעה לבין האזור המוצנע .. והיה שלב מסוים שראיתי שמעל הגולה הזאת יש לי כמו פצע כזה שהתפוצץ מעצמו , ויצא ממנו הרבה דם דביק .. מה יש לי ? איך אני יכולה לטפל בזה ?

10/06/2020 | 07:13 | מאת: ד"ר אפרת בר-אילן

יתכן שאת סובלת משערה חודרנית (נקראת גם שערה הפוכה או שערה כלואה) היא שערה הצומחת מתחת העור. כתוצאה מכך נוצר ניפוח של העור, שעלול לגרום לפוליקוליטיס, (הצטברות מוגלה בזקיק השערה הגורמת לתהליך דלקתי מקומי). ממליצה לגשת לבדיקת רופא עור לבדיקה גופנית יסודית על מנת לקבל אבחון מדויק. בהצלחה

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה